FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajmovi Interprotex i EMAT na Zagrebačkom velesajmu

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Na Međunarodnom sajmu zaštite osoba iimovine 'Interprotex' i Međunarodnom sajmu zaštite okoliša,ekotehnologije i komunalne opreme 'EMAT' na Zagrebačkom velesajmu od27. do 30. rujna ukupno će nastupiti 412 izlagača iz 30 zemalja, na17.500 četvornih metara izložbenog prostora, najavili su danasorganizatori tih sajmova.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Na Međunarodnom sajmu zaštite osoba i imovine 'Interprotex' i Međunarodnom sajmu zaštite okoliša, ekotehnologije i komunalne opreme 'EMAT' na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 30. rujna ukupno će nastupiti 412 izlagača iz 30 zemalja, na 17.500 četvornih metara izložbenog prostora, najavili su danas organizatori tih sajmova.

EMAT, bijenalna priredba, održava se drugi put, pod pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. Ove godine na programu su prezentacije novih sustava i proizvoda za zaštitu od onečišćenja zraka, voda i tla te upoznavanje s tehnologijama za održivi razvoj.

Uz individualne nastupe, organizirani su kolektivni nastupi gospodarstvenika iz Bavarske, Češke i Austrije.

Sajam je pokrenut prije dvije godine u suradnji sa Sajamskim centrom iz Padove. Direktor tog centra Andrea Olivi izrazio je zadovoljstvo suradnjom sa Zagrebačkim velesajmom. Pohvalivši njegov menadžment, istaknuo je zainteresiranost Sajamskog centra iz Padove za sudjelovanjem u privatizaciji ZV-a, ako do nje dođe.

Unutar sajma održat će se niz stručnih skupova i seminara kao što su 'Zdravstvena ekologija', 'Izazovi strategija zaštite okoliša i održivog zdravlja', 'Važnost informacija o okolišu', 'Održivi razvoj i željeznica' i drugi.

Na sajmu INTERPROTEX, koji se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova, bit će predstavljene novosti u tehnologiji zaštite ljudi i imovine.

Sajam je sastavljen od tri tematske cjeline: zaštita na radu i zaštita od požara, tjelesna, tehnička mehanička zaštita te stručna udruženja iz zaštitarske branše.

Stručna javnost i posjetitelji moći će vidjeti i novosti u metodama antiterorističkog djelovanja, sprečavanja trgovanja ljudima i razminiranju.

Održat će se i Dan policije, a organizatori posebno najavljuju nastup Ministarstva za civilnu zaštitu, hitna stanja i pomoć pri katastrofama Ruske Federacije.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙