FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U srpnju zabilježen pad građevinskih radova

ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Građevinski radovi u Hrvatskoj usrpnju bili su manji za 3,6 posto u odnosu na isti prošlogodišnjimjesec, a u razdoblju od siječnja do srpnja manji su za 5,6 posto uusporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, pokazuju podaci Državnogzavoda za statistiku.
ZAGREB, 26. rujna 2005. (Hina) - Građevinski radovi u Hrvatskoj u srpnju bili su manji za 3,6 posto u odnosu na isti prošlogodišnji mjesec, a u razdoblju od siječnja do srpnja manji su za 5,6 posto u usporedbi s istim prošlogodišnjim razdobljem, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Time je nastavljena tendencija smanjenja građevinskih radova koja je započela u srpnju prošle godine, kada su građevinski radovi u Hrvatskoj bili manji za 2,2 posto u odnosu na srpanj 2003.

Prema vrstama građevina, na zgradama je u srpnju ove godine odrađeno 43,2 posto ukupnih sati rada, a na ostalim građevinama 56,8 posto.

Prema vrsti gradnje, na novim građevinama u srpnju je odrađeno 55,3 posto ukupnih sati rada, a na rekonstrukcijama, popravcima i održavanju 44,7 posto.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙