FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo XVI. svjetskih korporacijskih igara

ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je danas izaslanstvo XVI. svjetskihkorporacijskih igara koje će se od 30. rujna do 2. listopada održati uZagrebu.
ZAGREB, 22. rujna 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo XVI. svjetskih korporacijskih igara koje će se od 30. rujna do 2. listopada održati u Zagrebu.

Predsjednik Organizacijskog odbora Vladimir Velnić i direktor igara Dražen Hochecker upoznali su Predsjednika s programom u kojem će u 22 sportske discipline sudjelovati više od 200 tvrtki, ustanova i poduzeća s oko 3 000 sudionika pa će Igre "kada je riječ o Europi, biti najposjećenije natjecanje u povijesti ovih natjecanja".

Predsjednik Mesić je izrazio zadovoljstvo što je grad Zagreb s turističkom zajednicom, Zagrebačkim športskim savezom, Hrvatskom gospodarskom komorom i s Hrvatskim olimpijskim odborom prihvatio program u kojem će sudionici upoznati grad i državu u kojoj se tjelovježba i sport sustavno provodi od početka XIX. stoljeća, dodavši kako je uporavo sport prilika za druženje među ljudima ali i za upoznavanje drugih zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙