FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: Paravac nije shvatio bit Mesićevog pristupa današnjoj BiH

MOSTAR, 20. rujna 2005. (Hina) - U uvodnom komentaru današnjimostarski "Dnevni list" osvrće se na izjavu srpskog članaPredsjedništva BiH Borislava Paravca u kojoj je on optužio hrvatskogpredsjednika Stjepana Mesića da je nedavno u UN-u u svojem govorustvarao protusrpsku urotu.
MOSTAR, 20. rujna 2005. (Hina) - U uvodnom komentaru današnji mostarski "Dnevni list" osvrće se na izjavu srpskog člana Predsjedništva BiH Borislava Paravca u kojoj je on optužio hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića da je nedavno u UN-u u svojem govoru stvarao protusrpsku urotu.

"Prema Paravčevim informacijama Mesić se već pokazao sposobnim za cijepanje država pa je u UN-u iskoristio priliku za lobiranje kod predsjednika utjecajnih svjetskih država za promjenu Daytona. Međutim, ono što je Paravcu promaklo da ipak postoji razlika između Mesićeva pristupa bivšoj Jugoslaviji i današnjoj BiH. Predsjednik Mesić je tražio razdruživanje iz Jugoslavije, a sada pozdravlja stvaranje jedinstvene i cjelovite BiH", napominje mostarski "Dnevni list".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙