FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Terzić o terorističkim kampovima u BiH

ČAPLJINA/MOSTAR, , 23. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjedavajući Vijećaministara BiH Adnan Terzić odbacio je najnovije navode američkihmedija, koje je u utorak prenio i dio medija u BiH, u kojima se tvrdida u Bosni i Hercegovini postoje kampovi za obuku terorista.
ČAPLJINA/MOSTAR, , 23. kolovoza 2005. (Hina) - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić odbacio je najnovije navode američkih medija, koje je u utorak prenio i dio medija u BiH, u kojima se tvrdi da u Bosni i Hercegovini postoje kampovi za obuku terorista.

"Ja sam danas razgovarao s čelnicima Obavještajne službe u BiH i oni su rekli da su informacije o terorističkim kampovima u BiH netočne", rekao je Terzić novinarima u motelu Karaotok, kod Čapljine, gdje sudjeluje na sastanku dužnosnika iz Federacije BiH i Republike Srpske, na kojem se raspravlja o reformi policije BiH.

Nedavno su britanski premijer Tony Blair i francuski premijer Dominique de Villepin razgovarali o opasnostima od terorizma, te su u tom kontekstu spomenuli i BiH. Komentirajući taj razgovor britanskog i francuskog premijera, Terzić je izrazio žaljenje što vođe europskih zemalja raspravljaju o BiH, a o tomu ni pismeno ni usmeno ne izvijeste vlasti Bosne i Hercegovine.

"Bosna i Hercegovina je sastavni dio antiterorističke koalicije, i svakodnevno dokazujemo da smo dio te koalicije", rekao je Terzić. "Ako netko zna da u Bosni i Hercegovini postoji nešto, što je uključeno u terorističku mrežu, očekujemo da nam se to kaže", dodao je Terzić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙