FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavaš: osnivanje HDSSB-a dosad podržalo 1.700 građana

OSIJEK,20. rujna 2005.(Hina) - Predsjednik udruge Hrvatski demokratskisabor Slavonije i Baranje (HDSSB) Branimir Glavaš izjavio je danas daje inicijativu za osnivanje udruge svojim potpisima do sada podržalooko 1.700 građana čime je HDSSB postala "najjača organizirana snagaokupljena oko te građanske inicijative na području Osječko-baranjskežupanije".
OSIJEK,20. rujna 2005.(Hina) - Predsjednik udruge Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje (HDSSB) Branimir Glavaš izjavio je danas da je inicijativu za osnivanje udruge svojim potpisima do sada podržalo oko 1.700 građana čime je HDSSB postala "najjača organizirana snaga okupljena oko te građanske inicijative na području Osječko-baranjske županije".

Na konferenciji za novinare Glavaš je istaknuo kako su u tijeku pripreme za osnivačku skupštinu HDSSB-a, koja je najavljena za 8. listopada u osječkom HNK-u.

Izvijestio je kako su udruzi pristupili članovi nezavisnih lista Vinka Peršića i Ivice Mihaljevića, koji obnašaju vlast u općini Donja Motičina kraj Našica te kazao kako se stvaraju inicijalni krugovi HDSSB-a i u drugim županijama.

"Očito je da smo na pravom putu i da smo slavonsko-baranjskim ljudima ponudili ono što do sada nisu imali, a što na najbolji način opovrgava sve skeptike koji su prognozirali da radimo jalov posao koji će nas pomesti s javne scene", ustvrdio je Glavaš.

Bivši predsjednik osječko-baranjskog HSS-a i jedan od potpisnika inicijative za osnivanje HDSSB-a Zvonko Ibriks izrazio je uvjerenje da su njegovi "bivši stranački prijatelji prepoznali HDSSB" te da će se dio biračkog tijela koji je na proteklim izborima podupro HSS prikloniti toj udruzi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙