FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena športska slikovnica "Športići"

ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Jedinstvena slikovnica "Športići", ukojoj autorica Radica Jurkin-Lugović s 50-ak pjesama i stihovazanimljivo i duhovito približava šport najmlađoj dobi, predstavljenaje danas u Zagrebu.
ZAGREB, 20. rujna 2005. (Hina) - Jedinstvena slikovnica "Športići", u kojoj autorica Radica Jurkin-Lugović s 50-ak pjesama i stihova zanimljivo i duhovito približava šport najmlađoj dobi, predstavljena je danas u Zagrebu.

Slikovnica je namijenjena najzanimljivijoj skupini, djeci predškolske dobi, jer ako ona na vrijeme prime i prihvate športske navike, ne moramo se bojati za budućnost hrvatskog športa, istaknuo je predstavljajući "Športiće" predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša.

Predsjednik Hrvatskog zbora sportskih novinara Jura Ozmec naglasio je da je šport djelatnost koja najbolje može utjecati na pravilan društveni razvoj mladih te izrazio uvjerenje da će ta jedinstvena slikovnica sigurno dobiti i potporu Medunarodnog olimpijskog odbora i stalno mjesto u olimpijskoj knjižnici u Lausanni.

Stihove Radice Jurkin-Lugović, koje je ilustrirala Maja Šurjak, čitali su glumci Ivana Affuso i Dubravko Sidor, a izdavač je slikovnice Teovizija iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙