FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovcu smotra "Radost, igra i stvaralaštvo djece"

KARLOVAC, 20. rujna 2005. (Hina) - Ovogodišnja smotra "Radost, igra istvaralaštvo djece" u organizaciji Društva "Naša djeca" Hrvatskeodržat će se od 7. do 9. listopada u Karlovcu u Gradskom kazalištu"Zorinu domu" i osnovnim školama "Braće Seljan" i "Dubovac", asudjelovat će 800 djece u dobi od pet do 15 godina iz cijeleHrvatske.
KARLOVAC, 20. rujna 2005. (Hina) - Ovogodišnja smotra "Radost, igra i stvaralaštvo djece" u organizaciji Društva "Naša djeca" Hrvatske održat će se od 7. do 9. listopada u Karlovcu u Gradskom kazalištu "Zorinu domu" i osnovnim školama "Braće Seljan" i "Dubovac", a sudjelovat će 800 djece u dobi od pet do 15 godina iz cijele Hrvatske.

Pokrovitelji XII. smotre Društva "Naša djeca" su Ministarstvo kulture, Karlovačka županija i grad Karlovac.

Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Karlovca Marina Grčić izjavila je danas kako je cilj smotre da djeca scenskim i glazbeno-scenskim nastupima pokažu svoje stvaralačke sposobnosti, smisao za igru i očuvanje čovjekova okoliša.

Predstavit će se kulturno-umjetničke, tehničke, novinarske i ekološke skupine, a djeca će sudjelovati i u likovnim, filmskim i fotografskim radionicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙