FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljubljana: Pojačana zaštita britanskog veleposlanstva

LJUBLJANA,19. rujna 2005.(Hina) - Mjere zaštite zgrade britanskogveleposlanstva u Ljubljani pojačane su u nakon vijesti o eksploziji ubritanskom veleposlanstvu u Zagrebu, javila je navečer Slovenskatelevizija, pozivajući se na Ministarstvo unutarnjih poslova.
LJUBLJANA,19. rujna 2005.(Hina) - Mjere zaštite zgrade britanskog veleposlanstva u Ljubljani pojačane su u nakon vijesti o eksploziji u britanskom veleposlanstvu u Zagrebu, javila je navečer Slovenska televizija, pozivajući se na Ministarstvo unutarnjih poslova.

Uz pojačane mjere zaštite slovenski MUP stupio je u vezu i s hrvatskim Ministarstvom unutarnjih poslova.

Nije poznato da su britanskom veleposlanstvu u Sloveniji do sada bile upućene bilo kakve prijetnje, no nakon terorističkog napada na London prije dva mjeseca u Ljubljani je u više navrata bilo nekoliko "lažnih alarma" u vezi s ostavljenim predmetima na različitim lokacijama, poput kovčega i paketa.

Slovenski mediji u ponedjeljak su posvetili veliku pozornost eksploziji u britanskom veleposlanstvu u Zagrebu, prenoseći pisanje stranih medija i ocjene da je događaj možda povezan s "rastućim euroskepticizmom u Hrvatskoj".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙