FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Svi vole Raymonda" dobitnik nagrade Emmy

LOS ANGELES, 19. rujna 2005. (Hina/AP) - "Svi vole Raymonda",televizijska humoristična serija koja će nakon devet godinaprikazivanja napustiti male ekrane, osvojila je u nedjelju nagraduEmmy, ispred "Kućanica".
LOS ANGELES, 19. rujna 2005. (Hina/AP) - "Svi vole Raymonda", televizijska humoristična serija koja će nakon devet godina prikazivanja napustiti male ekrane, osvojila je u nedjelju nagradu Emmy, ispred "Kućanica".

Što se dramske serije tiče, na ceremoniji 57. dodijele Emmya, održane u Shrine audiroriumu u Los Angelesu, nagrada je pripala dramskom uratku "Lost", seriji o preživjelima u avionskoj nesreći.

Nagradu za najbolje glavne ženske uloge dobile su Felicity Huffman ("Kućanice") i Patricia Arquette (kriminalistička serija "Medium") dok su Tony Shalhoub ("Monk") i James Spader (dramska uloga u "Boston Legal"), dobitnici Emmya za najbolju glavnu mušku ulogu.

Nagradu za sporedne uloge dobili su Brad Garret i Doris Roberts ("Svi vole Raymonda") i William Shatner ("Boston Legal"), poznat po ulozi kapetana Kirka iz serijala "Zvjezdane staze".

Blythe Danner je dobitnica Emmya za najbolju žensku sporednu ulogu u drami "Huff". Emmya za televizijski film odnio je Quentin Tarantino za "Warm Springs", koji opisuje borbu Franklina D. Roosevelta protiv polia, bolesti koja ga je pogodila u 39. godini života.

Paul Newman, (80), koji nije bio nazočan na svečanosti, osvojio je nagradu za sporednu ulogu u televizijskom filmu "Empire Falls".

Najbolji reality show je, treću godinu za redom, "The Amazing Race" (utrka oko svijeta). Dobitnik Emmya za miniseriju je PBS-ov "The Lost Prince".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙