FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić zadovoljan posjetom Crnoj Gori

ZAGREB/PODGORICA, 15. rujna 2005. (Hina) - Svoj prvi službeni posjetCrnoj Gori ocjenjujem vrlo uspješnim, izjavio je telefonom za HINA-uministar kulture RH Božo Biškupić koji u toj zemlji boravi na pozivcrnogorske ministrice kulture i medija Vesne Kilibarde.
ZAGREB/PODGORICA, 15. rujna 2005. (Hina) - Svoj prvi službeni posjet Crnoj Gori ocjenjujem vrlo uspješnim, izjavio je telefonom za HINA-u ministar kulture RH Božo Biškupić koji u toj zemlji boravi na poziv crnogorske ministrice kulture i medija Vesne Kilibarde.

Biškupić je izjavio da se s ministricom Kilibardom dogovorio o intenzivnijoj suradnji na svim područjima umjetnosti i kulture.

Ministar je izrazio zadovoljstvo vrlo uspješnim otvorenjem retrospektivne izložbe vodećeg hrvatskog grafičara Dimitrija Popovića u njegovom rodnom Cetinju. Na izložbi, koju su u nazočnosti nekoliko tisuća posjetitelja zajednički otvorili ministrica Kilibarda i ministar Biškupić, predstavljeno je dvjestotinjak djela.

Biškupić je zahvalio ministrici Kilibardi na pomoći hrvatskoj zajednici u Boki Kotorskoj. Na sastanku s vodećim članovima te zajednice ministar Biškupić im je poklonio stotinjak knjiga hrvatskih autora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙