FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: Zagrebačka crna kronika

ZAGREB, 18. rujna 2005. (Hina) - Policijska uprava zagrebačkaizvjestila je danas na konferenciji za novinare o dva razbojstva ijednom silovanju.
ZAGREB, 18. rujna 2005. (Hina) - Policijska uprava zagrebačka izvjestila je danas na konferenciji za novinare o dva razbojstva i jednom silovanju.

U trgovini u Voćarskoj cesti jučer oko 12,50 sati nepoznati je počinitelj, uz upotrebu tjelesne snage, izvršio razbojstvo nad 18-godišnjom zaposlenicom. U trenutku kad je otvorila blagajnu kako bi mu naplatila izabrani artikl, počinitelj ju je udario i ukrao nekoliko tisuća kuna.

Jučer oko 20 sati u sporskoj kladionici u Odranskoj ulici nepoznati je počinitelj, uz prijetnju pištoljem, izvršio razbojstvo nad 22-godišnjom zaposlenicom, ukravši oko tisuću kuna.

U stanu u Španskom jučer ujutro nepoznati je počinitelj, uz prijetnju sile, silovao 26-godišnjakinju. Osumnjičeni je nagovorio oštećenu da zajedno odu u stan gdje je protiv njene volje počinio kazneno djelo. Oštećena žena uspjela je pobjeći iz stana, rečeno je u PU zagrebačkoj.

Policija je također izvijestila kako je rano jutros 21-godišnja djevojka, neoprezno silazeći s terase kina Studentskog centra, gdje je bila na plesu, pala s visine od oko 2,5 metra i udarila glavom o beton. U bolnici je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙