FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Nema novih pojedinosti o pljački Fine

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Iako policija i dalje intenzivnoprikuplja informacije i radi na otkrivanju pljačkaša Fine koji sujučer ustrijelili dvojicu zaštitara, nema novih pojedinosti bitnijihza rasvjetljavanje tragičnog događaja, doznaje se poslijepodne uzagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Iako policija i dalje intenzivno prikuplja informacije i radi na otkrivanju pljačkaša Fine koji su jučer ustrijelili dvojicu zaštitara, nema novih pojedinosti bitnijih za rasvjetljavanje tragičnog događaja, doznaje se poslijepodne u zagrebačkoj policiji.

U policiji tako nisu mogli potvrditi, ali ni odbaciti tvrdnje vlasnika zaštitarske tvrtke za koju su radila dvojica ubijenih, da su zaštitari prema pljačkašima ipak uspjeli ispaliti nekoliko hitaca iz pištolja.

"Dok se ne završi balističko vještačenje ne može se govoriti tko je sve pucao i iz kojega oružja", kazao je Hini načelnik u zagrebačkoj policiji Krunoslav Borovec. No, čak i kad vještaćenja budu završena, policija, kako kažu, neće otkriti podatke o vrsti oružja jer bi time mogli ugroziti istragu.

U policiji se doznaje da su danas obavljeni još neki dodatni obavijesni razgovori s očevicima i sumnjivcima. No, informacije koje su pritom prikupljene nisu od velikog značaja za rasvjetljavanje ovog slučaja.

Čelnici zagrebačke policije ranije su izvijestili da su do jutros obavili 40-ak informativnih razgovora te da je uz videosnimke cijelog događaja otkriveno više kvalitetnih tragova, što povećava šanse da se identificiraju počinitelji.

U međuvremenu je vlasnik zaštitarske tvrtke obećao nagradu od 100.000 eura za informacije koje dovedu do pljačkaša.

Finina poslovnica u Zvonimirovoj 54 opljačkana je jučer oko 14,50 sati. Trojica maskiranih razbojnika najprije su zapucala prema dvojici zaštitara, a zatim uzeli oko dva milijuna kuna i pobjegli. Na mjestu je ubijen 56-godišnji zaštitar Drago Rener, dok je teško ranjeni Stipe Mušan jutros preminuo u bolnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙