FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na gradilištu u Zagrebu poginuo radnik

ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Na gradilištu poslovne zgrade uRapskoj ulici poginuo je 52-godišnji radnik čakovačkoga građevinskogpoduzeća I.A., koji je u izgubio ravnotežu i pao s visine od gotovotri metra, izvijestila je danas na konferenciji za novinare zagrebačkaPolicijska uprava.
ZAGREB, 20. kolovoza 2005. (Hina) - Na gradilištu poslovne zgrade u Rapskoj ulici poginuo je 52-godišnji radnik čakovačkoga građevinskog poduzeća I.A., koji je u izgubio ravnotežu i pao s visine od gotovo tri metra, izvijestila je danas na konferenciji za novinare zagrebačka Policijska uprava.

Nesreća se dogodila u petak oko 12,30 sati na gradilištu poslovne zgrade gdje je nesretni radnik postavljao oplatu ploče kod dizala na drugome katu. U jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao. Teško je ozlijeđen i vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC "Zagreb", gdje je umro oko 17 sati.

Policija je izvijestila i da je noćas oko ponoći u podzemnoj garaži stambene zgrade u Sigetu, zbog još neutvrđenog razloga, buknuo požar na golfu zagrebačkih registarskih oznaka, kojemu je vlasnik 44-godišnjak. Automobil je sasvim izgorio, a počele su se topiti i električne instalacije pa je zgrada ostala bez struje. Požar su ugasili vatrogasci.

U petak oko podneva u Ilici 297 nepoznati je muškarac opljačkao 22-godišnjakinju koja je u banku nosila novac tvrtke u kojoj radi. Napadač je djevojku nekoliko puta udario šakom u glavu, istrgnuo joj torbicu s novcem i dokumentima te pobjegao. Djevojka je lakše ozlijeđena i prevezena je u Bolnicu "Sveti Duh", a šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna, priopćila je zagrebačka policija.

U petak oko 17 sati 19-godišnji je razbojnik, maskiran motorističkom kacigom, ušao u prodavaonicu na Jordanovcu i nožem prijeteći 47-godišnjoj prodavačici od nje je tražio da mu preda novac. Prodavačica je istrčala iz prodavaonice dozivajući pomoć, a razbojnik je iz blagajne uzeo oko 470 kuna. Kada je izišao van i počeo bježati, iz automobila ga je primijetio 35-godišnji policajac u civilu koji nije bio u službi. Izišao je iz vozila i krenuo za razbojnikom koji je bježeći bacio novac, nož i motorističku kacigu. Sustigao ga je u Gorjanovićevoj ulici i zadržao do dolaska policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙