FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Sesvetama poginuo 24-godišnji vozač

ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Rano jutros na području Sesvetapoginuo je 24-godišnji mladić K.L. kada je pretjecajući kolonu vozilaizgubio nadzor nad automobilom koji je u zanošenju izletio s ceste,izvjestila je danas Policijska uprava zagrebačka na konferenciji zanovinare.
ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Rano jutros na području Sesveta poginuo je 24-godišnji mladić K.L. kada je pretjecajući kolonu vozila izgubio nadzor nad automobilom koji je u zanošenju izletio s ceste, izvjestila je danas Policijska uprava zagrebačka na konferenciji za novinare.

U nesreći je i jedan od putnika, 28-godišnjak, teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Kliničkoj bolnici Dubrava, a dvojica braće, 21-godišnjaka lakše su ozlijeđena.

Pretjecajući kolonu vozila mladić je izgubio nadzor nad automobilom koji je u zanošenju izletio na meki teren sa sjeverne strane kolnika i naletio na nekoliko metalnih stupića te na metalni stup gdje se.

Policija je rano jutros na livadi u Zaprešiću pronašla mrtvog 23-godišnjaka pored kojeg se nalazila vrećica s limunskom kiselinom i limena posuda. Policija pretpostavlja da je mladić umro od predoziranja drogom.

Jučer oko 9,30 sati u automat klubu u Tkalčićevoj ulici nepoznati je počinitelj maskiran kapom s prorezima za oči, uz prijetnju pištoljem, izvršio razbojstvo nad 26-godišnjom zaposlenicom, odnijevši nekoliko desetaka tisuća kuna.

Policija je izvijestila i o pokušaju ubojstva sinoć oko 23 sata u kafiću u Ulici grada Vukovara. Nakon verbalnog sukoba 55-godišnjaka i i 29-godišnjaka stariji je u vidno alkoholiziranom stanju izašao iz kafića i nakon nekog vremena vratio se s nožem u ruci. Na terasi kafića prišao je 29-godišnjaku i nanio mu jednu ubodnu ranu u predjelu prsa. Napadnuti je napadača gurnuo i srušio na pod. Liječnička je pomoć obojici pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Policija je dovršila kriminalističku obradu nad dvojicom hrvatskih državljanina (1963. i 1958. godište) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora, krivotvorenja isprava, ovjerovljavanja neistinitog sadržaja i prijevare. Oni su od 2001. do 2003. od nepoznatih osoba kupili osam motornih vozila koje su ilegalno uvezli u Hrvatsku izbjegavajući mjere carinskog nadzora. Izradili su lažne jedinstvene carinske deklaracije upotrebljavajući ih kao originalne te na temelju njih dobili originalne prometne dokumente i registrirali vozila. Lažnim prikazivanjem da je s vozilima i dokumentacijom sve u redu doveli su oštećene u zabludu i prodali im automobile, navode u PU zagrebačkoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙