FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kćerka Kurta Cobaina distancira se od poznatih roditelja

LOS ANGELES, 9. rujna 2005. (Hina/dpa) - Frances Bean, kćerka KurtaCobaina i Courtney Love, već se u svom prvom javnom nastupu, intervjukojeg je dala časopisu "Teen Vogue", distancirala od svojih poznatihroditelja.
LOS ANGELES, 9. rujna 2005. (Hina/dpa) - Frances Bean, kćerka Kurta Cobaina i Courtney Love, već se u svom prvom javnom nastupu, intervju kojeg je dala časopisu "Teen Vogue", distancirala od svojih poznatih roditelja.

"Ja sam drugačija osoba. Ne bih željela da me se etiketira kao kćerku Kurta Kobaina i Courtney Love", rekla je 13-godišnja učenica listu.

Frances nije posebno zadovoljna ni izgledom i odijevanjem svoje majke, glumice Courtney Love. "Ne volim njenu heavy-metal-garderobu, a ne volim ni kad se ne počešlja", rekla je za list.

Za razliku od buntovnih roditelja, njezin je stil odijevanja prilično konzervativan. "Volim ženstvene stvari", kaže Frances koja ne voli ni poderane traperice kakve je preferirao bard kultne grupe Nirvana, njen otac Cobain. "Moja najdraža odjeća su lijepa suknja ili neke elegantne hlače", povjerila je listu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙