FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija dovršila obradu Matekovića zbog sumnje za krađu BMW-a

ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Policijski službenici Odjelaorganiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističku obradu nad32-godišnjim Ivanom Icom Matekovićem zbog osnovane sumnje da jepočinio kazneno djelo teške krađe osobnog automobila marke BMWtalijanskog državljanina, rečeno je danas na konferenciji za novinareu Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).
ZAGREB, 17. rujna 2005. (Hina) - Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta dovršili su kriminalističku obradu nad 32-godišnjim Ivanom Icom Matekovićem zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe osobnog automobila marke BMW talijanskog državljanina, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Osnovano se sumnja da je Mateković u mjestu Melegano u Italiji ukrao BMW 120D talijanskih registracijskih oznaka u vlasništvu 41-godišnjeg talijanskog državljanina te ga prokrijumčario i dovezao na područje Republike Hrvatske.

BMW je policija pronašla na parkiralištu u Balokovićevoj ulici u Zapruđu, gdje je Mateković, bježeći pred zakonom iznajmio stan.

Protiv osumnjičenog Ivana Matekovića podnesena je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Ivana Icu Matekovića, bjegunca u odsutnosti osuđenog na sedam godina zatvora zbog otmice sina generala Vladimira Zagorca, zagrebačka policija uhitila je 29. kolovoza na zagrebačkom Bundeku. Bježeći pred zakonom dulje od godinu i pol dana Ivan Ico Mateković služio se lažnom mađarskom i hrvatskom putovnicom te krivotvorenim vozačkim dozvolama i kreditnim karticama. Osim za otmicu tada maloljetnog Tomislava Zagorca, Mateković je na sedam godina zatvora osuđen i zbog organiziranja skupine koja je planirala otmicu djece još nekih bogatih građana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙