FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene nagrade na Jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 81.Jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu (JMZV) u petak su na ZV-uuručene nagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visokurazinu ukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je tvrtkaDalekovod iz Zagreba.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Najuspješnijim izlagačima na 81. Jesenskom međunarodnom Zagrebačkom velesajmu (JMZV) u petak su na ZV-u uručene nagrade, priznanja i pohvale, a posebno priznanje za visoku razinu ukupnog nastupa i kristalnu skulpturu dobila je tvrtka Dalekovod iz Zagreba.

Posebno priznanje za, kako je pojašnjeno, izuzetan doprinos u realizaciji projekta Hrvatska - vaš poslovni partner i ukupnu suradnju na JMZV-u dodijeljeno je Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva.

Priznanje za dizajn i kristalnu skulpturu za najvišu razinu oblikovanja i najbolje ideje u rješavanju izložbenog prostora dodijeljena je zagrebačkom distributeru opreme za zaštitu na radu, tvrtki Lacuna.

Priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa dobilo je 15 tvrtki, među kojima su, primjerice, Agrokor, Badel 1862, Ina, Janaf, Končar elektroindustrija, Siemens, Tankerkomerc i Vljaonica cijevi Sisak.

Zagrebački je velesajam za uspješan nastup pohvalio i tvrtke Beton Lučko, Exportdrvo, Kamini Hojan, Kraš, Modea, Sali trade i Terra Jaska, a dodijeljene su i diplome za uspješnu dugogodišnju suradnju i izlaganje na JMZV-u. Te su diplome dobile tvrtke Novačić iz Zagreba, za 15. godišnjicu postojanja, Dural iz Zagreba, Iplas iz Gračanice (BiH), Rotoplast iz Svete Nedelje te austrijska tvrtka Wolf-Garten Austria.

Ujedno, Hrvatskoj gospodarskoj komori je dodijeljena zahvala za uspješan doprinos na realizaciji projekta Kupujmo hrvatsko na JMZV-u, dok je Udruzi inovatora Hrvatske dodijeljena zahvala za suradnju na organizaciji ovogodišnje Međunarodne izložbe inovacija ARCA 2005.

U sklopu izložbe ARCA također su danas dodijeljene nagrade, a od ukupno predstavljenih 244 inovacija, nagrade je dobilo njih 75, odnosno 30 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙