FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: medalje kakvoće najboljim prehrambenim proizvodima

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - U sklopu 81. Jesenskog međunarodnogZagrebačkog velesajma (JMZV) najboljim su prehrambenim proizvodimadodijeljene tradicionalne Medalje kakvoće Zagrebačkog velesajma,odnosno proglašeni su Šampioni kakvoće u 2005. godini.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - U sklopu 81. Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma (JMZV) najboljim su prehrambenim proizvodima dodijeljene tradicionalne Medalje kakvoće Zagrebačkog velesajma, odnosno proglašeni su Šampioni kakvoće u 2005. godini.

Nagradu Šampion kakvoće za ovu godinu u kategoriji pića te proizvoda od voća i povrća dobile su tvrtke Dona trgovina iz Gornje Stubice te Eurovoće zadruga iz Orahovice, dok su Medalju kakvoće u toj kategoriji dobili proizvodi tvrtki Podravka, Eurovoće zadruga, Smid TO iz Zagreba, Šafram i Vindija.

U kategoriji mesnih proizvoda medalje kakvoće dobili su proizvodi tvrtki ABC Pomurka iz Murske Sobote, Belje, Compari iz Pule, Improm iz Križevaca, Koka iz Varaždina, Mesnice Fiolić, Perutnina Ptuj-Pipo Čakovec, Pisinium iz Pazina, PPK Karlovačka mesna industrija, Puris Pršutana iz Posedarja te Vindon.

Najbljim ribljim proizvodima proglašeni su proizvodi rovinjske Mirne, dok je za mliječne proizvode medalje kakvoće ZV dodijelio Belju, Ljubljanskim mljekarama, Paškoj sirani te Vindiji.

(Hina) xtp/xrub yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙