FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malteška policija još traži dokaze

ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Bernard Pintarić, prvi od trojicehrvatskih navijača, koji nisu htjeli priznati da su bili međuizazivačima nereda tijekom i nakon kvalifikacijske utakmice zaSvjetsko prvenstvo Malta - Hrvatska 7. rujna na stadionu Ta'Qali u LaValletti, pojavio se danas na sudu u glavnom gradu Malte, te dobiotermin novog ročišta u ponedjeljak, 26. prosinca.
ZAGREB, 16. rujna 2005. (Hina) - Bernard Pintarić, prvi od trojice hrvatskih navijača, koji nisu htjeli priznati da su bili među izazivačima nereda tijekom i nakon kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo Malta - Hrvatska 7. rujna na stadionu Ta'Qali u La Valletti, pojavio se danas na sudu u glavnom gradu Malte, te dobio termin novog ročišta u ponedjeljak, 26. prosinca.

"Iz razgovora s gospodinom Pintarićem doznajem da na današnjem ročištu policija još nije bila spremna podastrijeti dokaze u postupku zbog čega je zakazan novi termin suđenja", izjavila je danas za HINA-u voditeljica konzularnih poslova u hrvatskom veleposlanstvu u Rimu, koje pokriva i Maltu, Lidija Lukina-Karajković, koja je potvrdila da će se u utorak, 20. rujna, pred sudom se pojaviti državljanin Bosne i Hercegovine Edis Zjajo, te Zagrepčanin Goran Vete.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙