FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Antičević Marinović o gospodarenju zadarskim nekretninama

ZADAR, 16. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica SDP-a i saborskazastupnica Ingrid Antičević Marinović danas je na konferenciji zanovinare u Zadru govoreći o gospodarenju gradskim nekretninama,ustvrdila kako je nepoznato što je sve od toga prodano, a gospodarenjese, ocijenila je, svodi na rasprodaju.
ZADAR, 16. rujna 2005. (Hina) - Potpredsjednica SDP-a i saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović danas je na konferenciji za novinare u Zadru govoreći o gospodarenju gradskim nekretninama, ustvrdila kako je nepoznato što je sve od toga prodano, a gospodarenje se, ocijenila je, svodi na rasprodaju.

Ona je upitala zašto koalicijska vlast u Zadru, predvođena HDZ-om, javnosti ne podastre kome je sve prodala brojne nekretnine i pod kojim uvjetima. U tom kontekstu spomenula je zgradu Zavoda za javno zdravstvo, koju, ustvrdila je, gradska vlast namjerava prodati, dok se istodobno na nacionalnoj razini priprema zakon o turističkom zemljištu kojim vlast želi zabraniti prodaju takvih objekata. Prema tome nelogično je prodavati takve zgrade, bolje ih je nuditi po modelu koncesije, istaknula je potpredsjednica SDP-a Ingrid Antičević Marinović.

Na konferenciji su govorili i čelnici zadarskog SDP-a Željko Mikin i Omerka Šarić. Mikin je kazao da je stanje u gradskom komunalnom poduzeću "Vodovod" poražavajuće te da da ono poskupljenjima želi riješiti svoje poslovne probleme.

SDP će biti protiv najavljenog poskupljenja vode, rekao je Mikin, a vjerojatno će i pozvati građane da ne plaćaju vodu s obzirom na to da je stanje u tom poduzeću posljedica subjektivnih, a ne isključivo objektivnih okolnosti, jer, primjerice, Benkovac godinama ne plaća Zadru za isporučenu vodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙