FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: vlak zapeo za skelu

ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Tri su radnika lakše ozlijeđena kadaje danas oko 10 sati na stajalištu Gajnice međunarodni vlak br. 314(Agram) desnim retrovizorom zapeo za građevinsku montažnu skelu nakojoj su radnici HŽ-ove tvrtke "Pružne građevine" postavljali limovenadstrešnice, priopćio je HŽ.
ZAGREB, 14. rujna 2005. (Hina) - Tri su radnika lakše ozlijeđena kada je danas oko 10 sati na stajalištu Gajnice međunarodni vlak br. 314 (Agram) desnim retrovizorom zapeo za građevinsku montažnu skelu na kojoj su radnici HŽ-ove tvrtke "Pružne građevine" postavljali limove nadstrešnice, priopćio je HŽ.

Dvojica su radnika nakon pregleda puštena kući, dok je jedan zadržan na daljnjem promatranju.

Željeznički se promet od 10,05 do 11,05 odvijao lijevim kolosijekom bez prekida, a prigradski su vlakovi u tom razdoblju kasnili do 10 minuta.

Zagrebačka policija jutros je izvijestila da je na dvojicu radnika oko 10 sati naletio međunarodni vlak koji se kretao na relaciji Zagreb - Savski Marof. Po prvim podatcima koje je iznijela policija, ozlijeđeni su nakon nesreće bili pri svijesti, a prevezeni su u Traumatološku bolnicu i na Sveti Duh.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙