FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Poginuo vozač u podlijetanju vozila pod vlak, suvozač teško ozlijeđen

ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Na pruzi Zagreb-Čakovec kod mjestaKonjščina pod putnički vlak broj 790 na željezničko-cestovnomprijelazu podletjelo je osobno vozilo peugeot 106 registarskih oznakaZG - 2700 - AI, jučer poslijepodne, pri čemu je smrtno stradao BrunoGorički (18 godina) iz Zeline, dok je suvozač Mihael Barilar težeozlijeđen i odvezen na hospitalizaciju u bolnicu u Zaboku.
ZAGREB, 25. kolovoza 2005. (Hina) - Na pruzi Zagreb-Čakovec kod mjesta Konjščina pod putnički vlak broj 790 na željezničko-cestovnom prijelazu podletjelo je osobno vozilo peugeot 106 registarskih oznaka ZG - 2700 - AI, jučer poslijepodne, pri čemu je smrtno stradao Bruno Gorički (18 godina) iz Zeline, dok je suvozač Mihael Barilar teže ozlijeđen i odvezen na hospitalizaciju u bolnicu u Zaboku.

Prijelaz je osiguran svjetlosno zvučnim znacima i Andrijinim križem, izvijestila je jutros Služba za odnose s javnošću Hrvatskih željeznica. U trenutku sudara uređaj na željezničko cestovnom prijelazu bio je ispravan i u funkciji za prolazak vlaka. Zbog očevida je otkazan jedan putnički vlak od Konjščine za Čakovec. Očevid je obavila Policija iz Zlatar Bistrice, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙