FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iskliznuće teretnog vlaka na pruzi Zagreb-Rijeka

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Na pruzi Zagreb-Rijeka izmeđukolodvora Drivenik-Plase noćas oko 2 sata došlo je do iskliznućateretnog vlaka koji je vozio na relaciji Moravice-Rijeka, izvijestilesu jutros Hrvatske željeznice (HŽ).
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Na pruzi Zagreb-Rijeka između kolodvora Drivenik-Plase noćas oko 2 sata došlo je do iskliznuća teretnog vlaka koji je vozio na relaciji Moravice-Rijeka, izvijestile su jutros Hrvatske željeznice (HŽ).

Kompoziciju je ukupno sačinjavalo 12 vagona, od čega je u osam vagona prevožena pšenica iz Mađarske za Rijeku, a u četiri vagona bili su kontejneri.

Tijekom nesreće 10 vagona prevrnulo se na bok dok su dva ostala na kolosijeku.

Sav teretni promet prekinut je do daljnjeg, a putnički se na ovom dijelu pruge odvija autobusima.

Za putnike u svim brzim vlakovima koji prometuju na smjeru Zagreb-Rijeka i obrnuto, između kolodvora Fužine i Rijeka organiziran je prijevoz autobusima, kao i za putnike iz svih putničkih vlakova između kolodvora Fužine i Plase.

Na mjesto iskliznuća poslana je dizalica i ostala potrebna oprema kako bi se uklonili iskliznuti vagona a promet normalizirao. Također će se obaviti očevid.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙