FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog poplava prekinut željeznički promet na smjeru Dobova-Zidani Most

ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog velikih kiša i poplava ususjednoj Sloveniji, u prekidu je sav željeznički promet na smjeruDobova-Zidani Most i obrnuto, izvijestile su danas Hrvatske željeznice(HŽ).
ZAGREB, 21. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog velikih kiša i poplava u susjednoj Sloveniji, u prekidu je sav željeznički promet na smjeru Dobova-Zidani Most i obrnuto, izvijestile su danas Hrvatske željeznice (HŽ).

Međunarodni vlakovi iz Hrvatske koji voze preko Slovenije - dakle vlakovi "Mimara", "Croatia", "Agram" te svi ostali vlakovi - prometuju zaobilaznim smjerom iz Zagreba preko Varaždina i Čakovca prema Središću i dalje.

Također međunarodni vlakovi koji u Hrvatsku dolaze iz smjera Slovenije - dakle vlakovi "Lisinski", "Eurocity Zagreb" te vlak br. 415 za Beograd, također iz smjera Slovenije - na Glavni kolodvor Zagreb stižu alternativnim smjerom preko Čakovca iVaraždina što uzrokuje značajna kašnjenja. U HŽ-u procjenjuju da će vlakovi kasniti u prosjeku tri i pol sata.

Također zbog situacije uvjetovane prekidom prometa zbog poplava u Sloveniji, HŽ preporučuju putnicima koji su to u mogućnosti, da odgode putovanje navedenim smjerom do normalizacije prometa na pruzi Dobova-Zidani Most.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙