FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: Nije bilo opasnosti od sudara vlakova u Ogulinskom Hreljinu

ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Služba za odnose s javnošćuHrvatskih željeznica izvijestila je danas da nije bilo opasnosti odsudara vlakova u Ogulinskom Hreljinu zahvaljujući automatskom pružnombloku jer je njime brzi vlak br. 1901, koji je dolazio ususret vlakubr. 1941, zaustavljen na vrijeme.
ZAGREB, 26. kolovoza 2005. (Hina) - Služba za odnose s javnošću Hrvatskih željeznica izvijestila je danas da nije bilo opasnosti od sudara vlakova u Ogulinskom Hreljinu zahvaljujući automatskom pružnom bloku jer je njime brzi vlak br. 1901, koji je dolazio ususret vlaku br. 1941, zaustavljen na vrijeme.

U priopćenje za javnost o noćašnjem prolasku vlaka br. 1941 na kolodvoru Ogulinski Hreljin pokraj signala D1 koji je pokazivao znak "stoj", ističe se kako je do toga došlo zbog nesporazuma između strojovođe i prometnika na kolodvoru Ogulinski Hreljin.

Svi sudionici događaja, kako se navodi, podvrgnuti su alkotestu, a nalaz je u svim slučajevima bio negativan. Sve okolnosti događaja bit će utvrđene u redovitom postupku, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙