FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pilot za nesreću kod Soeldena krivi probleme s tehnikom

INNSBRUCK, 12. rujna 2005. (Hina/AP) - Pilot helikoptera koji jeprošlog ponedjeljka u skijalištu kod Soeldena u Austriji prouzročionesreću u kojoj je poginulo devet njemačkih turista u razgovoru kojije austrijska novinska agencija APA objavila u ponedjeljak okrivio jeza nesreću probleme s mehanikom na transportnom helikopteru.
INNSBRUCK, 12. rujna 2005. (Hina/AP) - Pilot helikoptera koji je prošlog ponedjeljka u skijalištu kod Soeldena u Austriji prouzročio nesreću u kojoj je poginulo devet njemačkih turista u razgovoru koji je austrijska novinska agencija APA objavila u ponedjeljak okrivio je za nesreću probleme s mehanikom na transportnom helikopteru.

Pilot, Markus Jaeger, star 35 godina, agenciji APA je rekao da "nije načinio grešku", okrivivši za nesreću tehničke probleme. "To je bio najmračniji dan mog života", prenijela je APA njegove riječi.

Austrijski istražitelji koji ispituju uzroke nesreće u kojoj je poginulo devet osoba od kojih su šestoro bila djeca od 12 do 14 godina starosti nastoje utvrditi zašto je helikopter ispustio betonski blok koji je pao na žičaru kojom su se prevozili stradali njemački turisti. Kao mogući uzrok nesreće ne isključuje se ni ljudska greška ni problemi s mehanizmom za držanje tereta na helikopteru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙