FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poplave u Austriji: najmanje 4 mrtvih ili nestalih u 3 dana

BEČ, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Tijelo muškarca pronađeno je u srijeduujutro u poplavljenom podrumu na zapadu Austrije, čime je brojpoginulih ili nestalih u toj zemlji zbog vremenskih nepogoda u tridana narastao na četiri.
BEČ, 24. kolovoza 2005. (Hina) - Tijelo muškarca pronađeno je u srijedu ujutro u poplavljenom podrumu na zapadu Austrije, čime je broj poginulih ili nestalih u toj zemlji zbog vremenskih nepogoda u tri dana narastao na četiri.

Poplave, koje su pogodile zapadne pokrajine Vorarlberg i Tirol u Austriji kao i Švicarsku te pokrajinu Bavarsku u Njemačkoj, trebale bi se, međutim, polako smirivati od srijede u Austriji, predviđaju meteorolozi.

Prema podacima vlade u srijedu ujutro poplave su dosad odnijele tri života a 17 je ranjenih u Austriji.

Noću na srijedu 52-godišnji muškarac zatrapan je blatom i pronađen mrtav u podrumu svoje kuće u Reuthe blizu Bregenza (Vorarlberg). U istome je selu šest osoba ozlijeđeno u utorak eksplozijom plina koju je izazvao prodor vode.

Nestalim se smatra 81-godišnji vozač čije je vozilo odnijela bujica u istoj pokrajini.

Teško je ranjen 62-godišnji vatrogasac u mjestu Vandans blizu Bludensa.

Jedna je osoba poginula u utorak u Laengenfeldu u Oetztalu (Tirol) zbog odrona kamenja.

Prve žrtve poplava bile su dvije žene poginule noću na ponedjeljak pod ruševinama njihove kuće u Gasenu (Štajerska) koju je potkopala bujica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙