FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrija: 31 osoba ranjena tijekom pop-festivala

SALZBURG, 20. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Trideset i jedna osoba jelakše ranjena pri padu drvenog mostića-skele u petak navečer nafestivalu pop-glazbe blizu Salzburga, u središnjoj Austriji, javila jeu subotu agencija APA pozivajući se na podatke Crvenog križa.
SALZBURG, 20. kolovoza 2005. (Hina/AFP) - Trideset i jedna osoba je lakše ranjena pri padu drvenog mostića-skele u petak navečer na festivalu pop-glazbe blizu Salzburga, u središnjoj Austriji, javila je u subotu agencija APA pozivajući se na podatke Crvenog križa.

Niti jedna ranjena osoba nije u smrtnoj opasnosti. Uglavnom se radi lomovima i kontuzijama, rekao je čelnik Crvenog križa Gerhard Huber. Ipak je jedanaest gledatelja hospitalizirano.

Do nesreće je došlo iz nepoznatih razloga na mostiću koji vodi do pozornice. Nakon nesreće i intervencije pomoći, koncert je nastavljen.

Oko 43.000 gledatelja sudjelovalo je na koncertu ovogodišnjeg festivala, koji se održavao u Salzburgringu, prostoru za moto utrke, prema izvješću organizatora, tvrtke Music Net.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙