FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Navijači Crvene zvezde stigli u četiri autobusa

VINKOVCI, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Preko međudržavnog cestovnogprijelaza Bajakovo oko 14,30 sati u Hrvatsku je u četiri autobusa ušlaskupina od 297 navijača beogradske Crvene zvezde, koji putuju nautakmicu II. pretkola Kupa UEFA što se 17,30 sati u Zaprešiću igraizmeđu domaćega Intera i beogradskoga prvoligaša, potvrdila jevukovarsko-srijemska policija.
VINKOVCI, 11. kolovoza 2005. (Hina) - Preko međudržavnog cestovnog prijelaza Bajakovo oko 14,30 sati u Hrvatsku je u četiri autobusa ušla skupina od 297 navijača beogradske Crvene zvezde, koji putuju na utakmicu II. pretkola Kupa UEFA što se 17,30 sati u Zaprešiću igra između domaćega Intera i beogradskoga prvoligaša, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Zbog alkoholiziranosti policija je spriječila šestoricu navijača Crvene zvezde da uđu u Hrvatsku, kao i trojicu koji nisu imali ulaznice za utakmicu.

Prema riječima načelnika Operativno-komunikacijskog centra PU vukovarsko-srijemske Tomislava Iljića, hrvatskoj policiji najavljen je dolazak tristotinjak navijača Crvene zvezde, a jedan od uvjeta za ulazak u Hrvatsku bio je i posjedovanje ulaznice za utakmicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙