FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na 38. MOS-u u Celju

ZAGREB/CELJE, 7. rujna 2005. (Hina) - Na danas otvorenom 38.Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju, koji se održava do 14.rujna, svoje proizvode predstavlja i 19 hrvatskih obrtnika ipoduzetnika.
ZAGREB/CELJE, 7. rujna 2005. (Hina) - Na danas otvorenom 38. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS) u Celju, koji se održava do 14. rujna, svoje proizvode predstavlja i 19 hrvatskih obrtnika i poduzetnika.

To je deseti nastup hrvatskih obrtnika u Celju, koji na sajmu nastupaju u organizaciji i pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore (HOK).

Na površini od 80 četvornih metara, hrvatski obrtnici predstavljaju se strojevima i opremom za metal, plastiku, drvo, električnim napravama, namještajem i unutrašnjom dekoracijom, kao i opremom za građevinarstvo, suvenirima i umjetničkim zanatstvom.

Nastup obrtnika, članova Komore, HOK sufinancira s 50 posto iznosa troškova izlaganja.

Ukupno na sajmu u Celju nastupa 41 hrvatski izlagač, budući da polovina tog broja nastupa posebno, izdvojeno od zajedničkog štanda HOK-a.

Ovogodišnji MOS okupio je 1.477 izlagača iz 13 država, a održava se na izložbenoj površini od 60 tisuća četvornih metara.

Tijekom ove sajamske manifestacije bit će održano i niz stručnih skupova, seminara i predavanja, primjerice o mogućnostima dobivanja sredstava iz fondova Europske unije, prilikama i mogućnostima poslovanja za mala poduzeća itd.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙