FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski obrtnici na Celjskom sajmu

ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Na ovogodišnjem 38. Međunarodnomobrtničkom sajmu (MOS), koji će se održati u Celju od 7. do 14. rujna,deseti put će, u organizaciji i pod pokroviteljstvom Hrvatskeobrtničke komore (HOK) nastupiti 19 hrvatskih obrtnika i poduzetnika.
ZAGREB, 6. rujna 2005. (Hina) - Na ovogodišnjem 38. Međunarodnom obrtničkom sajmu (MOS), koji će se održati u Celju od 7. do 14. rujna, deseti put će, u organizaciji i pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore (HOK) nastupiti 19 hrvatskih obrtnika i poduzetnika.

Nastup obrtnika, članova Komore, HOK sufinancira s 50 posto iznosa troškova izlaganja, a ovogodišnja skupna izložba hrvatskih obrtnika i poduzetnika bit će na površini od 80 četvornih metara.

Ukupno će na sajmu u Celju svoje proizvode predstaviti 41 hrvatski izlagač, budući da polovina toga broja nastupa posebno, izdvojeno od zajedničkog štanda HOK-a.

Na sajmu u Celju hrvatski će se obrtnici predstaviti strojevima i opremom za metal, plastiku, drvo, električnim napravama, namještajem i unutrašnjom dekoracijom, kao i opremom za građevinarstvo, suvenirima i umjetničkim zanatstvom.

Ovogodišnji MOS okupit će 1.477 izlagača iz 13 država, a Sajam će se održavati na izložbenoj površini od 60.000 četvornih metara.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙