FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjedništvo HDZ-a podupire Vladinu borbu protiv organiziranog kriminala

ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Predsjedništvo HDZ-a podržalo je nadanašnjoj je sjednici napore i odlučnost Vlade da se do kraja obračunas organiziranim kriminalom te svima onima koji u Hrvatskoj bilo komeprijete, izjavio je glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.
ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - Predsjedništvo HDZ-a podržalo je na današnjoj je sjednici napore i odlučnost Vlade da se do kraja obračuna s organiziranim kriminalom te svima onima koji u Hrvatskoj bilo kome prijete, izjavio je glasnogovornik HDZ-a Ratko Maček.

"Predsjedništvo HDZ-a podržava Vladu u nastojanjima da kroz borbu protiv organiziranog kriminala stvori takvo životno okruženje u Hrvatskoj, u kome nitko nikomu neće prijetiti, bez obzira je li riječ o običnim građanima, novinarima, javnim djelatnicima, ili predstavnicima državne vlasti", rekao je Maček.

Također je istaknuo kako je Predsjedništvo HDZ-a razmatralo i sve učinke rasta cijena naftnih derivata na svjetskom tržištu, te je dalo punu potporu Vladi u pronalaženju modela ublažavanja posljedica povećanja cijena naftnih derivata i zaštiti standarda hrvatskih građana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙