FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ana Lederer intendantica zagrebačkog HNK

ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - U Ministarstvu kulture u ponedjeljak jeslužbenom primopredajom dokumenata Ana Lederer postala novaintendantica zagrebačkog HNK umjesto v.d. intendantice JasneJakovljević, koja je tu dužnost obnašala do 1. rujna, priopćeno je uponedjeljak iz Ministarstva kulture.
ZAGREB, 5. rujna 2005. (Hina) - U Ministarstvu kulture u ponedjeljak je službenom primopredajom dokumenata Ana Lederer postala nova intendantica zagrebačkog HNK umjesto v.d. intendantice Jasne Jakovljević, koja je tu dužnost obnašala do 1. rujna, priopćeno je u ponedjeljak iz Ministarstva kulture.

Potpisan je i Ugovor o predaji dokumenata: troškovi poslovanja od 1. siječnja do 1. kolovoza 2005., nepodmirene obveze, osnovna sredstva, izvješće o poslovanju, podatci o broju zaposlenih, pregled zaposlenika, sponzorski ugovori za sezonu 2005/2006., ugovori o autorskim honorarima, izvješće tehnike, popis sudskih sporova, opći akti HNK, evidencija rješenja o upisu prava vlasništva na stanovima koj su prodani, popis ugovora o kupoprodaji stanova i izvješće odvjetnika o predmetima.

Tom je prigodom ministar kulture Božo Biškupić naglasio da je dug HNK smanjen i trenutačno je 6,834.624 kuna.

"Dug je smanjen zahvaljujući Ministarstvu kulture, gradu Zagrebu i nastojanju v.d. ravnateljice, a sljedeću će godinu HNK početi s jasnom slikom troškova i novčanih mogućnosti, jer treba izraditi točan izračun koliko je novca potrebno za financiranje HNK, što je zatraženo u dogovoru s Duškom Ljuštinom, članom Gradskog poglavarstva za obrazovanje, kulturu i šport", rekao je ministar. Dodao je kako će se možda pojaviti još neki troškovi, prije svega za sudske sporove koji su u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙