FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Intel i Philips udružuju snage u sustavima kućne zabave

BERLIN, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Najveći svjetski proizvođaččipova Intel najavio je u petak pokretanje zajedničke inicijative snizozemskom elektroničkom grupom Philips za prodaju sustava kućnezabave s Intelovim čipovima.
BERLIN, 2. rujna 2005. (Hina/Reuters) - Najveći svjetski proizvođač čipova Intel najavio je u petak pokretanje zajedničke inicijative s nizozemskom elektroničkom grupom Philips za prodaju sustava kućne zabave s Intelovim čipovima.

Američki proizvođač čipova bit će dobavljač procesora, čip-setova i softvera za Philipsov medijski centar koji će omogućiti klijentima da spremaju i razmjenjuju fotografije, glazbu i video u jedinstveni sustav, budući da promoviraju digitalne proizvode za kuću.

Temeljen na osobnom računalu, Philips Showline Media Center uključivat će karticu koja korisnicima dopušta da istodobno gledaju dva televizijska programa, te hard disk drive 250 gigabajta za spremanje glazbenih i fotografskih zbirki kao i DVD i CD recordere.

Intel, koji je prošli mjesec predstavio novi tip osobnog računala pod nazivom Viiv temeljen na operativnom sustavu Microsoft Windows Media Center Edition a cilja na digitalni dnevni boravak, pokušava se godinama ubaciti u nesmiljeno poslovanje s potrošačkom elektronikom.

Dosad međutim industrija osobnih računala nije uspijevala u većem obujmu prodavati uređaje koji uspješno povezuju televiziju i osobno računalo kod kuće.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙