FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio aktiviste GONG-a

ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je aktiviste GONG-a, koji su ga informirali o Projektu razvojacivilnog društva - Održivi razvitak na područjima od posebne državneskrbi u općini Gračac i gradovima Šibenik, Knin, Zadar, Benkovac iObrovac, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.
ZAGREB, 1. rujna 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je aktiviste GONG-a, koji su ga informirali o Projektu razvoja civilnog društva - Održivi razvitak na područjima od posebne državne skrbi u općini Gračac i gradovima Šibenik, Knin, Zadar, Benkovac i Obrovac, priopćeno je iz Ureda Predsjednika.

Projekt se provodi u sklopu CARDS 2002 nacionalnog programa Europske komisije a u suradnji s udrugama CARE International i ZaMirNet. Cilj projekta je jačanje suradnje lokalnih skupina i lokalne vlasti te poticanje sudjelovanja građana kao podizanje svijesti o građanskim i demokratskim pravima kako bi se potaknuo razvoj demokratskih zajednica na tom području. Jedna od aktivnosti koju GONG provodi na tom području, naglasili su aktivisti, je organizacija i provedba edukativnih Radionica zagovaranja kojima se pridonosi konkretnom rješavanju problema u tim lokalnim zajednicama.

U izaslanstvu su bili osim članova GONG-a iz Zagreba i sudionici Radionica zagovaranja iz udruga, vijeća i nacionalnih manjina i mjesnih odbora iz Šibenika, Gračaca, Benkovca i Knina, stoji u priopćenju Ureda Predsjednika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙