FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Županija podržava kandidaturu Siska za svjetsko prvenstvo u sportskom ribolovu

SISAK, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Sisačko-moslavačka županija podržavaprijedlog Sportsko-ribolovne udruge "Bjelka" iz Sunje da se grad Sisakkandidira za domaćina 26. svjetskog prvenstva u sportskom ribolovu,rekla je na konferenciji za novinstvo sisačko-moslavačka županicaMarina Lovrić.
SISAK, 31. kolovoza 2005. (Hina) - Sisačko-moslavačka županija podržava prijedlog Sportsko-ribolovne udruge "Bjelka" iz Sunje da se grad Sisak kandidira za domaćina 26. svjetskog prvenstva u sportskom ribolovu, rekla je na konferenciji za novinstvo sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić.

Istaknula je da županija ima za to idealnu lokaciju na jezeru Pakra u Banovoj Jaruzi, na kojemu su do sada održana svjetska prvenstva u sportskom ribolovu, a koje ispunjava sve uvjete i standarde Svjetske ribolovne federacije.

Na svjetsko prvenstvo u sportskom ribolovu u lipnju iduće godine u Hrvatsku će doći između 30 i 40 ekipa iz cijeloga svijeta, u svakoj ekipi bit će između 7 i 14 natjecatelja, pa će to natjecanje, po riječima županice Lovrić, biti dobra prilika za predstavljanje povijesne baštine, turističkih sadržaja i vlastite proizvodnje.

Predsjednik Sportsko-ribolovne udruge "Bjelka", višestrukog državnog prvaka u više kategorija, Đuro Adamović istaknuo je da je Svjetska ribolovna federacija u srpnju ove godine potvrdila da će Hrvatska biti domaćin sljedećeg svjetskog prvenstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙