FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Kosor posjetila razvojačenog branitelja koji je pokušao samoubojstvo

ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorposjetila je danas u zagrebačkoj Klinici za traumatologijurazvojačenog hrvatskog branitelja Stojana Celišćaka, koji je jučerpokušao samoubojstvo samospaljivanjem, priopćio je glasnogovornikMinistarstva.
ZAGREB, 29. kolovoza 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor posjetila je danas u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju razvojačenog hrvatskog branitelja Stojana Celišćaka, koji je jučer pokušao samoubojstvo samospaljivanjem, priopćio je glasnogovornik Ministarstva.

Potpredsjednica Kosor razgovarala je o njegovu zdravstvenom stanju s liječnicima te zatražila najvišu moguću skrb.

Zajedno s njom bili su i ministar zdravstva i socijalne skrbi Neven Ljubičić i pomoćnik ministrice iz Uprave za hrvatske branitelje Zoran Komar.

Hrvatski branitelj S.C., koji boluje od posttraumatskog stresnog poremećaja, jučer se oko 18,30 sati polio benzinom u svom automobilu na raskrižju cesta Lepavina- Donjara, pokraj Korpivnice, i pred očima policajaca zapalio.

Zadobio je opekline opasne po život, a u pokušaju njegova spašavanja sudjelovao je i pomoćnik načelnika koprivničke prometne policije.

S.C. je smješten na zagrebačku Kliniku za traumatologiju, a, kako se doznaje od dr. Domagoja Rabića s odjela za opekline zagrebačke Klinike za traumatologiju, oko 75 posto kože zahvaćeno je opeklinama drugog i trećeg stupnja.

Policijska uprava koprivničko-križevačka danas je priopćila da ispituje motive i okolnosti pod kojim se S.C. zapalio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙