FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pripadnici EUFOR-a zaplijenili 237 protutenkovskih projektila

MOSTAR , 24. kolovoza 2005. (Hina) - Pripadnici EUFOR-a pronašli su izaplijenili u naselju Podglavica, na području općine Ljubuški, 237protutenkovskih projektila, izjavio je u srijedu glasnogovornikEURFOR-ove višenacionalne operativne brigade za jugoistočni sektor,Damian Roubaud.
MOSTAR , 24. kolovoza 2005. (Hina) - Pripadnici EUFOR-a pronašli su i zaplijenili u naselju Podglavica, na području općine Ljubuški, 237 protutenkovskih projektila, izjavio je u srijedu glasnogovornik EURFOR-ove višenacionalne operativne brigade za jugoistočni sektor, Damian Roubaud.

Po njegovim riječima to naružanje, pronađeno nakon dojave jednog dužnosnika Europske policijske misije u BiH, premješteno je u EUFOR-ovu bazu u Mostaru i bit će uništeno.

To je u posljednjih tjedan dana druga EUFOR-ova zapljena većih količina naoružanja u Hercegovini. Prošlog tjedna EUFRO je nakon anonimne dojave, pronašao i zaplijenio na području prigradskih mostarskih naselja Bogodol i Ladine veće količine vojne opreme i naoružanja, među kojima i jedan protuzračni sustav te četiri kontejnera s lansirnim cijevima ručnih bacača.

"Pronalazak tih količina naoružanja u Hercegovini pridonosi unapređenju sigurnosti na tom području", rekao je Roubaud.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙