FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EUFOR planira uništiti oružje zaplijenjeno u Mostaru

MOSTAR, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Veće količine naoružanja što sunedavno pronađene na području prigradskih mostarskih naselja Bogodol iLadine trenutačno su smještene u EUFOR-ovoj bazi u Mostaru i planirase uništavanje tog oružja, izjavio je u srijedu glasnogovornikEUFOR-ove Višenacionalne operativne skupine za jugoistočni sektorDamien Raubaud.
MOSTAR, 17. kolovoza 2005. (Hina) - Veće količine naoružanja što su nedavno pronađene na području prigradskih mostarskih naselja Bogodol i Ladine trenutačno su smještene u EUFOR-ovoj bazi u Mostaru i planira se uništavanje tog oružja, izjavio je u srijedu glasnogovornik EUFOR-ove Višenacionalne operativne skupine za jugoistočni sektor Damien Raubaud.

Policija je u utorak izvijestila kako je na temelju anonimne dojave na području ova dva mostarska prigradska naselja pronađen jedan protuzrakoplovni sustav, četiri kontejnera s lansirnim cijevima ručnih bacača te 63 granate, 44 mine, dva satna mehanizma, 15 punjenja za nitroglicerinsku pušku, jedan bacač plamena, četiri strojnice i veće količine streljiva.

Zaplijenjenu vojnu opremu i naoružanje, prema riječima glasnogovornika EUFOR-a, proučava skupina francuskih stručnjaka.

Raubaud je također rekao da je EUFOR u ozbiljno razmatranje uzeo najnoviju informaciju po kojoj se haaški bjegunac Radovan Karadžić navodno skriva na području Višegrada i Foče. Takvu informaciju nedavno su objavili mediji u BiH pozivajući se na izjave dužnosnika sigurnosnih službi iz Srbije i Crne Gore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙