FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti izHrvatske do 12,30 sati.
ZAGREB, 23. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

RIJEKA - Potpredsjednica i saborska zastupnica Istarskog demokratskog sabora (IDS) Dorotea Pešić Bukovac izjavila je danas u Rijeci, komentirajući izjave Georga Eltza o uvjetima poslovanja i privatizaciji u Hrvatskoj, kako je "Eltz trebao tražiti raspisivanje javnog natječaja za prijenos vlasništva Liburnia Riviera Hotela (LRH) a ne pristati da mu se ono dodijeli. Pešić-Bukovac ustvrdila je na konferenciji za novinstvo kako je Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) "leglo korupcije i kriminala", te najavila da će IDS pokrenuti saborsku raspravu o kuponskoj privatizaciji i zatražiti reformu HFP-a.

KOPRIVNICA - Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke izrazila je danas svoje ogorčenje prikazivanjem reprize tv-serije Kapelski kresovi, koju je Hrvatska televizija počela emitirati 4. kolovoza, prvog dana obilježavanja obljetnice vojnoredarstvene akcije Oluja. "Serija 'Kapelski kresovi' snimljena je i prikazivana u vrijeme komunističkog sustava, a u njoj se na neobjektivan i povijesno neistinit način veliča partizanski pokret, a poglavito ljudska prava u vrijeme narodnooslobodilačkeborbe", ističe se u priopćenju Udruge branitelja iz Podravke.

ZAGREB - Izvanredno stanje obrane od poplave za slino područje rijeke Vuke, za dionicu 14, ukinuto je jutros oko 7 sati jer je vodostaj Vuke (na vodomjeru Vuka) pao ispod razine od 400 centimetara, s tendencijom daljnjeg opadanja. Na snazi ostaju mjere redovite obrane od poplava, izvijestio je Državni centar 112.

ZAGREB - Danas od 9,30 sati normaliziran je željeznički promet na putnom smjeru Pleternica-Našice, izvijestio je Državni centar 112. Željeznički promet između Pleternice i Našica bio u prekidu od jučer u 14,20 sati zbog oštećenja pruge kod mjesta Ljeskovice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙