FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 12,30 sati.
ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

SPLIT - Dvanaestogodišnja djevojčica iz Kostanja koja je jučer nestala u Cetini pronađena je danas mrtva na metar i pol dubine u toj brzoj dalmatinskoj rijeci. Tijelo nesretne djevojčice bilo je zaglavljeno između podvodnih stijena na mjestu gdje ju je riječni vrtlog i povukao. U akciji spašavanja sudjelovalo je 18 ronioca i pripadnika Gorske službe spašavanja. Djevojčica se kod Kostanja u predjelu Studenci jučer popodne kupala i s litice skakala u Cetinu s još dvoje djece kada ih je u jednom trenutku povukla snažna matica rijeke. Druga djeca su se zadržala za grane, dok je 12-godišnjakinju jaka struja ponijela.

ZAGREB - Policija je rano jutros uz prisilu u Zaprešiću privela 29-godišnjeg, vidno alkoholiziranog, muškarca koji je vrijeđao suprugu, te pokušao otići s mjesta događaja, izvijestila je danas zagrebačka Policijska uprava. Osumnjičeni je doveden u službene prostorije gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,16 primila. Bit će doveden na Prekršajni sud. Policijsku intervenciju u 3,40 sati zatražila je njegova supruga, navodeći da se nalaze kod ZET-ova terminala u Zaprešiću te da ju suprug napada i prijeti joj. U društvu svekrve, policajcima koji su došli na terminal, pokazala je skupinu mladića u vidno alkoholiziranom stanju, među kojima je bio i njezin suprug.

ZAGREB - Ljetni odmor, na koji će službeno otići tek iza 5. kolovoza, svi članovi hrvatske Vlade provest će na Jadranu, doznaje se u Banskim dvorima. Prvi čovjek Banskih dvora, premijer Ivo Sanader odmarat će se na srednjem Jadranu. U Istri se tradicionalno odmara potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor, dok je potpredsjednik Damir Polančec za odmor odabrao sjeverni dio Jadrana. Dane predaha na tom će dijelu Jadrana potražiti ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović, te ministri financija i unutarnjih poslova Ivan Šuker i Ivica Kirin. Dva će ministra, doznaje se, ljetovati u istom mjestu. Srednji Jadran ljetna je adresa ministra gospodarstva Branka Vukelića, dok bi Split i Zadar to trebali biti za ministre znanosti te mora i turizma Dragana Primorca i Božidara Kalmetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙