FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat Istre i Kvarnera: Gradu Opatiji kontrolni paket dionica LRH-a

OPATIJA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Predsjednik Sindikata Istre iKvarnera, Bruno Bulić, izrazio je danas na konferenciji za novinstvou Opatiji zadovoljstvo dosadašnjim tijekom zbivanja u vezi s LiburniaRiviera Hotelima (LRH), ali je napomenuo da je "postignuta samotrenutačna politička pobjeda ali ne i radnička".
OPATIJA,22. kolovoza 2005.(Hina) - Predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera, Bruno Bulić, izrazio je danas na konferenciji za novinstvo u Opatiji zadovoljstvo dosadašnjim tijekom zbivanja u vezi s Liburnia Riviera Hotelima (LRH), ali je napomenuo da je "postignuta samo trenutačna politička pobjeda ali ne i radnička".

Bulić je izrazio zabrinutost, jer, kako je rekao, nakon povlačenja Vladine suglasnosti o predaji vlasništva nad kontrolnim paketom LRH-a holdinzima SN i DOM, nitko više ne spominje radnike.

Rekao je da se Sindikat Istre i Kvarnera zalaže za očuvanje cjelovitosti LRH-a, procijenivši da bi privatizacija jednog po jednog hotela bila "tragedija za radnike".

Predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera smatra kako bi Grad Opatija trebao dobiti u vlasništvo kontrolni paket od 25 posto plus jednu dionicu LRH-a.

Predsjednik Sindikata Istre i Kvarnera Bruno Bulić koji je također i član Nadzornog odbora LRH-a, rekao je i kako Nadzorni odbor "nije znao o odluci Vlade o predaji ove tvrtke holdinzima", te da se na Nadzornom odboru Liburnia Riviera Holdinga, nikada nije raspravljalo o modelu privatizacije s predstavnicima Grada Opatije.

Bruno Bulić na konferenciji je također ustvrdio da je Hrvatski fond za privatizaciju (HFP) "leglo zla u državi" jer je to, kako je rekao, "politička a ne gospodarska tvorevina" te da su "odluke u njemu donašane na načelima nepotizma i korupcije, u pravilu na štetu radnika".

Također je rekao da se "ni jedna vlast u državi nije uhvatila u koštac" s, kako je kazao, "kriminalom i pljačkom u postupku privatizacije u državi, posebno u kuponskoj privatizaciji", ocjenivši da je "pravosuđe jedan od sukrivaca, zbog svoje neaktivnosti".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙