FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpisan Sporazum o CARDS-programu

SARAJEVO, 25. srpnja 2005. (Hina) - Voditelj izaslanstva Europskekomisije u BiH Michael Humphreys i predsjedatelj Vijeća ministara BiHAdnan Terzić potpisali su u ponedjeljak Sporazum o financiranjuCARDS-programa 2005., kojim je predviđeno da Europska unija s 49,5milijuna eura pomogne modernizaciju i reformu Bosne i Hercegovine.
SARAJEVO, 25. srpnja 2005. (Hina) - Voditelj izaslanstva Europske komisije u BiH Michael Humphreys i predsjedatelj Vijeća ministara BiH Adnan Terzić potpisali su u ponedjeljak Sporazum o financiranju CARDS-programa 2005., kojim je predviđeno da Europska unija s 49,5 milijuna eura pomogne modernizaciju i reformu Bosne i Hercegovine.

Michael Haumphreys tom je prigodom rekao kako će taj novac Bosni i Hercegovini pomoći da ispuni obveze na putu prema europskim integracijama.

Prioriteti za godinu 2005. iz CARDS-programa, kako je rečeno, jesu jačanje državnih institucija kako bi BiH mogla učinkovito djelovati kao pouzdan partner međunarodnoj zajednici. Tim novcem, objašnjeno je, podupirat će se reforma javne uprave u BiH i poticati gospodarski i socijalni razvoj te demokratska stabilnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙