FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar obrane BiH posjetio postrojbu za razminiranje u Iraku

MOSTAR, 16. srpnja 2005. (Hina) - Ministar obrane Bosne i HercegovineNikola Radovanović posjetio je bosanskohercegovačku postrojbu zarazminiranje koja je poslana u misiju u Iraku, izvijestila je u subotuFederalna novinska agencija FENA.
MOSTAR, 16. srpnja 2005. (Hina) - Ministar obrane Bosne i Hercegovine Nikola Radovanović posjetio je bosanskohercegovačku postrojbu za razminiranje koja je poslana u misiju u Iraku, izvijestila je u subotu Federalna novinska agencija FENA.

Ministar Radovanović se u Iraku sastao sa zamjenikom zapovjednika koalicijskih snaga sektora Zapad generalom Patenom te zapovjednikom vojne baze u kojoj su smješteni vojnici iz BiH.

Postrojba za razminiranje je od početka lipnja, kada je stigla u Irak u sklopu Koalicijskih snaga, uništila znatnu količinu neeksplodiranih sredstava na više lokacija u zemlji čime su pridonijele uspostavi stabilnosti u zemlji, izjavio je pukovnik Alija Kožljak.

Prema njegovim riječima zapovjedništvo koalicijskih snaga izrazilo je zadovoljstvo rezultatima rada vojne postrojbe za razminiranje iz BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙