FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istraturistov hotel Sol Umag s certifikatom za sigurnost hrane

UMAG, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Umaški hotel Sol Umag, koji posluje usastavu tvrtke Istraturist, certificirao je tzv. HACCP sustav (HazardAnalysis and Critical Control Point), koji predstavlja sustavnipreventivni pristup za sigurnost hrane, izvijestili su danas izIstraturista.
UMAG, 12. kolovoza 2005. (Hina) - Umaški hotel Sol Umag, koji posluje u sastavu tvrtke Istraturist, certificirao je tzv. HACCP sustav (Hazard Analysis and Critical Control Point), koji predstavlja sustavni preventivni pristup za sigurnost hrane, izvijestili su danas iz Istraturista.

Time je hotel Sol Umag, kako napominju, učinio korak više ka podizanju kvalitete svojih usluga te ujedno postao prvi hrvatski hotel s četiri zvjezdice koji ima taj certifikat.

Implementacija sustava HACCP u Sol Umagu je počela krajem svibnja prošle godine, a Bureau Veritas Croatia ovih dana je okončao projekt potvrdom sukladnosti sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme Codex Alimentarius.

Osnovni cilj projekta implementacije sustava HACCP bio je podizanje standarda kvalitete u sustavu sigurnosti hrane i eliminiranje ograničenja tradicionalnog pristupa kontroli zdravstvene ispravnosti hrane.

Prednosti ovog sustava su da je primjenjiv na cijeli proizvodni lanac, analizira sve potencijalne opasnosti, omogućava lako nadgledanje kontrolnih parametara i omogućava poduzimanje korektivnih mjera tijekom procesa.

Projekt se, dodaju iz Istraturista, nastavlja i u drugim njihovim hotelima, Sol Koralju i Sol Aurori.

(Hina) xtam ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙