FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Primorac čestitao informatičarima

ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac uputio je danas čestitku hrvatskiminformatičarima na postignutom uspjehu na XII. srednjoeuropskojinformatičkoj olimpijadi CEOI 2005. u Mađarskoj.
ZAGREB, 9. kolovoza 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac uputio je danas čestitku hrvatskim informatičarima na postignutom uspjehu na XII. srednjoeuropskoj informatičkoj olimpijadi CEOI 2005. u Mađarskoj.

U ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, i u moje osobno, upućujem srdačne čestitke svim informatičarima hrvatske reprezentacije na razultatima postignutim tijekom XII. srednjoeuropske informatičke olimpijade CEOI 2005. u Mađarskoj i ekipno osvojenom trećem mjestu, a posebno članovima reprezentacije Davoru Prugovečkom, Igoru Čanadi, Jasmini Velkić i Relji Medić, na osvojenim srebrnim medaljama., stoji u čestitki.

Ministar Primorac također je čestitao i Hrvatskom savezu informatičara te ravnateljici i profesorima XV. zagrebačke Gimnazije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙