FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jović čestitao 10. obljetnicu "Oluje" Mesiću i Sanaderu

SARAJEVO,4. kolovoza(Hina) - Predsjedatelj Predsjedništva Bosne iHercegovine Ivo Miro Jović poslao je u četvrtak čestitke hrvatskompredsjedniku Stjepanu Mesiću i premijeru Ivi Sanaderu u povodu Danadomovinske zahvalnosti i 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije"Oluje", priopćilo je Predsjedništvo BiH.
SARAJEVO,4. kolovoza(Hina) - Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Ivo Miro Jović poslao je u četvrtak čestitke hrvatskom predsjedniku Stjepanu Mesiću i premijeru Ivi Sanaderu u povodu Dana domovinske zahvalnosti i 10. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluje", priopćilo je Predsjedništvo BiH.

U čestitkama se, među ostalim, ističe kako je to bio pothvat koji je "predstavljao najznačajniji trenutak u novijoj hrvatskoj povijesti".

"Oslobođenje stare prijestolnice Knina i velikog područja suverene Republike Hrvatske kolosalna je vojna pobjeda koja je pridonijela konačnom porazu agresora te zajednički ubrzala završetak vojnih operacija i u BiH", ističe Jović u čestitki poslanoj Mesiću i Sanaderu.

Predsjedatelj Predsjedništva BiH također podsjeća da je znatan dio građana njegove zemlje sudjelovao u toj operaciji, koja je "za sva vremena onemogućila Miloševićev projekt stvaranja Srbije na crti Karlobag-Karlovac-Virovitica".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙