FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader uputio čestitke Duji Draganji i Stjepanu Janiću

ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike HrvatskeIvo Sanader uputio je čestitke plivaču Duji Draganji i kajakašuStjepanu Janiću povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskomprvenstvu u Montrealu, odnosno brončane medalje na Europskom prvenstvuu Poznanu.
ZAGREB, 31. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivo Sanader uputio je čestitke plivaču Duji Draganji i kajakašu Stjepanu Janiću povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Montrealu, odnosno brončane medalje na Europskom prvenstvu u Poznanu.

U premijerovoj čestitki Duji Draganji stoji:

"Dragi Duje,

s velikim zadovoljstvom i ponosom pratio sam Vašu utrku na Svjetskom prvenstvu u kojoj ste osvojili srebrnu medalju i isplivali novi hrvatski rekord. Svojim radom i neizmjernim talentom još jednom ste pokazali da su pred Vama još godine uspjeha i novih medalja.

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, od srca Vam čestitam".

Predsjednik Vlade uputio je Stjepanu Janiću čestitku sljedećeg sadržaja:

"Dragi Stjepane,

s iskrenom radošću dočekao sam vijest o Vašem trećem mjestu i osvojenoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u kajaku i kanu na mirnim vodama. Vaš uspjeh još jednom je pokazao da je individualna kvaliteta naših sportaša najveća snaga hrvatskog sporta te Vam ovim putem želim još mnogo novih uspjeha u budućnosti.

U ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, iskrene čestitke".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙