FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet u 9,30 sati

ZAGREB, 7. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 9,30sati
ZAGREB, 7. kolovoza 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti do 9,30 sati

BAGDAD - Tri iračka vojnika poginula su u pucnjavi u nedjelju u južnom dijelu Bagdada, a dva američka vojnika izgubila su život u eksploziji mine u subotu. Irački vojnici, koji su bili u civilnoj odjeći, ubijeni su kad su išli na posao, rekli su dužnosnici bolnice Yarmouk u Bagdadu. Američka je vojska pak priopćila u nedjelju da su u eskploziji mine u subotu poginula dva američka vojnika a tri su ranjena. Ophodnja američke vojske na minu je naišla u subotu navečer u gradu Samarri, 95 kilometara sjeverno od Bagdada, dodala je američka vojska.

MOSKVA - Sedmorica članova posade ruske podmornice, uz pomoć britanskoga robota za spašavanje, izašla su u nedjelju živa na površinu, objavile su ruske vlasti. "Sedmorica članova posade živa su. Izašli su iz podmornice bez ičije pomoći" , rekao je glasnogovornik ruske mornarice Igor Digalo. Robot bez ljudske posade "Scorpio" razrezao je čelične kabele sonarnoga uređaja u koje se u četvrtak uz istočnu obalu Kamčatke na dubini od oko 190 metara zaplela mini-podmornica.

HELSINKI - Finska policija, nakon što je zatvorila helsinšku luku i pregledala kamione na trajektima iz Estonije zbog dojave da bi jedan od njih mogao biti napunjen eksploziovm, nije pronašla ništa sumnjivo. Finska je pojačala mjere sigurnosti zbog svjetskog prvenstva u atletici, koje je počelo u subotu u Helsinkiju i traje do 14. kolovoza. Na prvenstvu sudjeluje gotovo 3.000 atletičara i dužnosnika iz 200 zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙